Echipa

ADRIAN MĂNIUȚIU

MANAGING PARTNER

Ambasador al Antreprenoriatului în cadrul proiectului Antreprenor 2020, sunt un antreprenor mereu în căutare de noi oportunități și idei. M-am născut la Cluj-Napoca în 1979 și am studiat business și marketing în Germania. Am lucrat în domeniul investițiilor și în dezvoltare imobiliară. Cu aproape 10 ani in urmă am fondat PhotoMedia – transformată ulterior în EM360 GROUP – o agenție în expansiune, concentrată pe marketing-ul creativ, producții media, comunicare și management reputațional. Am acumulat o experiență vastă și în televiziune, atât din poziția de realizator TV și prezentator, cât și din cea de co-producător și dezvoltator de formate.  Astfel, parte din grup, în 2019 a fost lansat EM360 Studio – un canal web-TV care se concentrează pe seturi de producții premium din sfera de infotainment, business/antreprenoriat și talk.

Povestea mea a început în urmă cu 15 ani cu primul job în departamentul de grafică din cadrul uneia dintre cele mai mari televiziuni din Romania. Departament în care am crescut timp de aproximativ 10 ani, timp în care pe langă dezvoltarea abilităților specifice jobulului, am avut ocazia să îmi dezvolt și partea de management, viziune strategică și gândire tactică. În urmă cu 6 ani am pornit pe drumul antreprenoriatului alături de Celestin, care imi e coleg și prieten de mai bine de 28 de ani. Business-ul nostru oferă servicii digitale integrale, de la strategie la analiză, de la concept la execuție. E momentul să facem un nou pas, să trecem de la o nișă de servicii la o soluție integrată 360 – lucru pe care îl vom face fără reproș ca parte din EM360 Group.

BOGDAN SAVIUC

MANAGING PARTNER 

CELESTIN ASTĂLUȘ

PARTNER, VIDEO & DIGITAL DIRECTOR 

Ce îmi place la ceea ce fac e faptul că jobul meu e definit prin 3 elemente: creativitate, atenția la detalii și livrarea de soluții. Încă de la începutul carierei, cu 15 ani in urmă, pot spune că am regăsit aceste atribute și în definiția mea ca persoană. Îmi place să îmbin partea de producție video și grafică cu partea concretă bazată pe soluții și rezultate. Cred că cele 2 părți sunt interconectate, așa cum sunt și serviciile pe care le furnizăm acum ca EM360 GROUP. Într-un secol al vitezei, cred că e extrem de important să poți să livrezi conținut de calitate, execuții video actuale, audiențe nișate, soluții cost-efficient și rezultatele promise. Noi asta facem. Din punct de vedere profesional, îmi place să spun că eu sunt un prieten al clientului, nu doar un partener de business.

Îmi place să cred că toți pașii pe care i-am făcut până în prezent și schimbările profesionale pe care le-am avut în decursul celor 14 ani de experiență m-au ajutat să devin profesionistul de astăzi. Am dedicat primii 10 ani procesului de învățare, am parcurs multiple poziții de la strategie de comunicare la trade marketing, producție publicitară, account management, brand management, key account director & managing director, formându-mi astfel o viziune 360˚ asupra domeniului în care am ales să lucrez: marketing si comunicare. Cred atât în plan profesional, cât și personal în comunicare, transparență și responsabilitate. Aceste principii fac din mine omul ce poate reuni proiecte complexe, echipe dinamice și clienți fericiți.

MĂDĂLINA NEAMU

EXECUTIVE DIRECTOR

TEODORA CIMPOI – VASÂLCA

CONTENT MANAGER 

Am avut norocul că încă din liceu să știu că vreau să devin jurnalist. Nu știu nici acum de ce mi-am dorit asta, pentru că nu aveam nicio idee despre ce implică jurnalismul, dar s-a dovedit că am avut fler, pentru că mi-am ales astfel una dintre cele mai frumoase meserii.

Din 2005 și până în iulie 2018 am lucrat în secția Economic pentru Curierul Național, Mediafax, Adevărul, Business Standard, Evenimentul zilei și România liberă. Redacții mari și importante, unde am putut să mă dezvolt profesional. Totodată, această meserie mi-a oferit deschiderea necesară de a cunoaște locuri deosebite, dar și persoane speciale, care mi-au influențat atât parcursul profesional, cât și filosofia de viață.

Anul 2018 a fost unul deosebit, pentru că am părăsit presa mainstream și am pășit în lumea antreprenoriatului, înființând propria platformă de știri dedicată sectorului energetic, domeniu în care m-am specializat timp de 12 ani. De asemenea, am făcut primii pași în consultanță în comunicare. A fost iarăși o decizie bună și inspirată, pentru că am început să explorez o zonă a comunicării care mă împlinește profesional. Echipei EM360 m-am alăturat în ianuarie 2020. Punctele forte care m-au ajutat mereu în carieră sunt implicarea, seriozitatea și pasiunea. Iar „superputerea” pe care am cizelat-o în timp este storytellingul.

Tot din pasiune pentru comunicare, dar sub o altă formă, artistică, m-am alăturat unei trupe de teatru de amatori. Așa că din 2018 am început să gust și bucuria de a spune povești pe scenă.

Filmul și povestea au fost mereu constante în viața mea, iar după terminarea facultății de regie am lucrat mai mulți ani în cinematografie, dar și în teatru. Am experimentat roluri pe scenariu, montaj, sunet, actorie, scenografie, producție și altele – toate m-au ajutat la înțelegerea corectă a filmului, a poveștii și a producției. Citesc mult, în special beletristică și mă pasionează fotografia pe film, pe un bătrân Canon AE-1. De curând practic și simracing – o experiență intensă și imersivă, pe care o recomand oricărui pasionat de motorsport. De mai bine de doi ani am acceptat provocarea EM360 și îmi place să livrez proiecte creative, unice.

ROLAND ȚĂRUȘ

PROJECT MANAGER

BIANCA ANA MARIA CĂLIN

PROJECT MANAGER 
Mereu mi-am dorit un loc care să îmi ofere o multitudine de activități ce aduc noi provocări. Să mă țină în priză, precum o carte de-a lui Daniel Kahneman. Paleta largă de servicii pe care le oferă EM360 Group a adus un plus în momentul în care am hotărât să mă alătur echipei. Fotografia a fost și este una dintre pasiunile mele, pe care o practic cu bucurie când merg în drumeții pe munte. Am fost întotdeauna captivată de comunicare, mass media, marketing și publicitate – specializări pe care le-am urmat și în facultate. Pe parcursul anilor am lucrat ca redactor colaborator și coordonator multimedia – domenii ce au contribuit la adaptabilitate și punctualitate în tot ceea ce am făcut.
Sunt foarte norocos că am avut și am în continuare aproape de mine oameni care m-au ajutat evoluez, să îmi doresc mai mult și să nu renunț când apar obstacole. La 3 ani după terminarea Facultății de Marketing din cadrul ASE București, perioadă în care am activat în diverse domenii, am decis să mă alătur echipei EM360. Aici am învățat multe lucruri noi și mă bucur să fac parte dintr-o echipă de oameni creativi și prietenoși, într-o industrie dinamică. Pasiunea mea cea mai mare este înotul, sport practicat timp de 10 ani. 3 ani de înot și 7 de polo m-au ajutat să îmi întăresc încrederea în mine și mi-au indus o stare de spirit echilibrată. Optimismul și calmul mă definesc și mă însoțesc pe plan personal și profesional, făcând din mine un profesionist entuziast și activ.

CONSTANTIN ȚAPORDEI

JUNIOR PROJECT MANAGER & OFFICE ADMIN 

OANA MĂNIUȚIU

SENIOR GRAPHIC DESIGNER 
Îmi place să creez și am știut asta dintotdeauna. Cu o viziune artistică formată în cadrul Facultății de Artă decorativă și design din București și experiența variată acumulată în cei 14 ani de experiență, astăzi am ajuns la un echilibru între viața de creativ și cea a unui profesionist sau mai simplu spus: livrez creații originale ce răspund brief-ului clientului, chiar și în deadline-uri urgente. Îmi place să transmit emoții prin creațiile mele și să provoc acțiuni. De aceea multe dintre proiectele mele de suflet sunt din aria „packaging-ului”, ads layouts și nu numai. Ador brainstorming-urile alături de colegi, discuțiile de pe terasa agenției și conceptele creative.
12000 de episoade vizionate. 2776 de filme. 612 cărți citite – statistica a fost întotdeauna una dintre obsesiile mele. În ultimii 7 ani am avut 13805 km merși și 7034 km alegați. Alerg – semimaratoane și maratoane, citesc, muncesc, vizionez filme, seriale, meciuri de fotbal, toate la superlativ. Inclusiv număratul e la superlativ. Am lucrat ca editor de montaj timp de 3 ani în emisiuni de divertisment, următori 9 ani grafician în televiziune de știri, iar din 2017 fac parte din echipa EM360 în urma strânsei legături cu Bogdan și Celestin. Mă consider o fire introvertită, pragmatică, extrem de punctual, responsabil și refuz să depășesc vreun deadline.

DANIEL ANTAL

VIDEO PRODUCTION & WEB DEVELOPMENT

DAN GECUI

VIDEOGRAPHER & D.O.P.
Cameraman. Înțeleptul din această adunare. E o formă delicată de a-mi spune că am o vârstă, cum mi se reamintește cu fiecare ocazie. Filmez de 22 de ani, după ce am renunțat la hainele militare și m-am convins că lucrul cu imaginea e formidabil pentru cei care se descurcă mai greu cu cuvintele, dar totuși ar vrea să spună lucruri. Mai bine de 16 ani am lucrat în televiziune, la știri. Am șters de praf și bordurile de la Parchet așteptând declarații, am filmat și în Irak și Afganistan, am făcut transmisiuni în direct de la scrutinuri electorale, fie că au fost în România, fie că au fost în străinătate, dar am filmat și la inundații, accidente sau pentru reportaje economice ori sociale. De 7 ani lucrez independent, iar colaborarea cu EM360 și Adi Măniuțiu a venit ca urmare a rădăcinilor noastre comune în televiziune, acolo unde drumurile noastre s-au intersectat puțin spre deloc. Și, deși nu aveam un istoric cu echipa EM 360, s-a dovedit că lucrăm extrem de bine împreună. Mai ales eu cu ei, sper că și ei cu mine.
M-am născut într-o familie cu tradiție în jurnalism deci, practic, m-am născut cu meseria asta în sânge. 😄 De aproape 15 ani sunt implicată în proiecte de comunicare și realizare de conținut pentru tv, presa scrisă, on-line și off-line. Dacă m-aș descrie în 3 cuvinte aș alege așa: dedicată (ca să nu spun workaholică😂), creativă (am imaginație colorată, fără să fiu nebună 😂) și profesionistă (fără să mă laud😂).

BIANCA VOINEA

CONTENT & PRODUCTION / JOURNALIST

Colaboratori

COSMIN SILISTRARU

După 23 de ani de televiziune în care am făcut aproape tot – de la întins cabluri, montat decoruri, învățat regie de montaj, filmări în platou, pus lumini până la prezentat o emisiune – am decis în 2017 să mă opresc la scris. Experiențe episodice în presa tipărită, online și radio, dar mai ales în cele mai bune echipe de televiziune din România – Observator, În Premieră, Telejurnal, Biziday, corespondență – m-au ajutat să învăț să scriu bine. Astăzi scriu orice are legătură cu comunicarea profesionistă și cu campaniile de comunicare și particip la producții vizuale mici, care îmi amintesc ce perioadă fascinantă trăim din punctul de vedere al resurselor tehnice. Colaborez cu Adi Măniuțiu din 2017 în aproape toate proiectele mari ale EM360. Sunt instructor de Ashihara Karate, am alergat câteva semimaratoane și cele mai recente două pasiuni sunt Mountain Bike-ul și grădinăritul.
Am avut oportunitatea să navighez prin varii industrii, de la Farma, la FMCG, Fashion, Auto sau Construcții, ceea ce îmi oferă avantajul să înțeleg oamenii și nevoile lor dintr-o perspectivă 360o. Viziunea o transpun în strategie și creație, trecând-o și prin filtrul curatoriei. De la engagement și până la brand awareness, mă bazez pe exercițiul conținutului relevant, atât pentru Social Media, dar nu numai. Și pentru că la baza strategiilor sau tacticilor de succes stă, de cele mai multe ori, o poveste bună, sunt omul care meșteșugește poveștile creativ, dar și cu scop.

AMALIA BUHAEV

IOANA RĂDUCA

ref. Specialist Comunicare
Vreme de 16 ani am lucrat în televiziune. Redacția de știri a fost, practic, locul în care am crescut profesional. Am lucrat ca redactor, reporter, realizator de reportaje și anchete, editor, șef de secție, coordonator de campanii și proiecte speciale, prezentator/moderator, redactor șef adjunct, redactor șef. Am cunoscut sute de oameni, am acoperit subiecte de pe domenii diverse: Eveniment, Politic, Economic: inundații, accidente, premiere medicale, alegeri, modificări legislative, dar cea mai mare parte a muncii de televiziune a fost legată de Social, în special de Sănătate. Predau cursuri de televiziune la Facultatea de Jurnalism, facultate pe care am absolvit-o și eu. Mai bine de un an am învățat ce înseamnă munca într-o Agenție de PR și Marketing. Acum, mă ocup de proiecte care au un element comun: comunicarea. Dacă aș putea, aș călători 11 luni din 12 în fiecare an și îi invidiez pe cei care au făcut din asta o meserie, mă pasionează Științele Cognitive pe care am început să le descifrez cu îndrumare academică și dacă pentru vizionarea de documentare și filme s-ar organiza o Cupă Mondială sigur aș prinde podiumul.
Sunt Ana Zambori și sunt un om de creație 24/24h, sunt arhitect și art director, uneori împreună, uneori separat. M-am născut și sunt stabilită în București. Am absolvit studiile Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București, secția de Arhitectură și mi-am aprofundat cunoștințele și cercetările creative și tehnice prin studii în Lisabona și practică de arhitectură în Barcelona. În prezent, îmi desfășor activitatea interdisciplinară atât pe cont propriu, în proiecte personale și freelance, în competiții de arhitectură și design, cât și în colaborare cu studio-uri de creație. Mă implic și generez proiecte care sunt foarte bine structurate, imaginate și argumentate, căutând acel echilibru între aspectul conceptual și cel tehnic. Îmi explorez constant curiozitatea, experimentând de la idei năstrușnice până la tehnici inovatoare, și am un ’soft spot’ pentru jocul cu planurile și formele arhitecturale, cu vizualizările și animațiile 3d și cu ilustrațiile.

ANA ZAMBORI

IULIAN BĂRBULESCU

De 12 ani lucrez în comunicare digitală și de brand, timp în care am crescut peste 50 de brand-uri existente prin campanii și creat de la zero peste 25 brand-uri aflate în stadiul de produs. Încă de la început mi-a plăcut să mixez strategia cu creația – de ce-ul cu cum-ul. Lucru pe care mă bucur să îl fac și alături de echipa EM360 pentru proiectele și clienții săi. M-a atras consistența și profesionalismul echipei și al management-ului, dar și cultura calității și a inovației. La EM360 știi sigur că se va încerca ceva nou, conținut și comunicare cu impact pentru audiențe. În timpul liber, mă simt bine la plimbări cu Golden Retriver-ul meu Jesse și fac – zic eu – cele mai bune paste carbonara din București. În România mai sunt unele la Cluj foarte bune, dar cu ele nu mă bat. 
Suntem aici să vorbim despre viitorul brand-ului tău.

Schimbăm lumea împreună.